E-boksidan

Om e-böcker och e-bokläsare.

Gratis ljudbok

3 kommentarer

SvD låter dig lyssna på en gratis ljudbok i sommar. Det är Erik Erikssons bok De svarta molnens tid som bjuds på.

Tyvärr så är erbjudandet lite begränsat på det viset att de bara släpper “ett par kapitel” per dag under ungefär två veckors tid. Vilket betyder att man kan behöva vänta på fler kapitel om man lyssnar mycket. Nu har de dock släppt 40 kapitel redan så det finns en del att läsa. Ett annat problem är att nerladdningen är tidsbegränsad, den kommer bara finnas tillgänglig fram till den 13:e Juli. Vilket betyder att du måste gå in på sidan den 13:e och ladda ner boken (eller de kapitel du har kvar) efter det är det för sent det går inte heller att gå in tidigare och ladda ner boken då de som sagt släpper ett par kapitel per dag.

Men det är en ganska liten uppoffring om man har möjligheten för att få en ljudbok helt gratis. Det här är ett utmärkt tillfälle för er som är intresserade av att testa på ljudböcker, bara att gå in på sidan och ladda ner mp3-filerna och lägga in dem i telefonen eller mp3 spelaren.

Här hittar du ljudboken.

8 Jul-2009 kl 22:03

3 kommentarer på inlägget 'Gratis ljudbok'

Prenumerera på kommentarer RSS , TrackBack till 'Gratis ljudbok'.

 1. Tyvärr har det varit nästan omöjligt att ladda ned eftersom man förutsätts att ha en mycket snabb anslutning. Man får bara en bråkdel av varje kapitel. Det var likadant med Svds reseguider för något år sedan. Svårt att förstå eftersom jag inte råkat ut för såndant någon annan stans. Är det nonchalans eller inkompetens?

  LisaL

  11 Jul-2009 at 09:41

 2. SvD la upp alla kapitel på en alternativ server för de som hade problem med den ursprungliga nerladdningen, du kanske lyckas bättre där.

  Eboksidan.se

  11 Jul-2009 at 11:36

 3. [...] är sista chansen att ladda ner SvD:s sommarbok gratis. Sommarboken, De svarta molnens tid, är en gratis ljudbok från Erik Eriksson som Svenska Dagbladet delat ut ett par kapitel om dagen ifrån de senaste veckorna. Idag lades [...]

Kommentera