E-boksidan

Om e-böcker och e-bokläsare.

Lite filmer på kommande Nuut

1 kommentar

Det finns lite filmer på youtube där någon går igenom UI:t och hårdvaran på Nuut (egentligen Nuut2). Tyvärr så är videon på något språk som jag inte förstår, eventuellt Koreanska. Men filmerna kan fortfarande vara intressanta då man ser lite mer av e-bokläsaren än man gjort på tidigare bilder.

Första filmen visar lådan som Nuut kommer förpackad i. I lådan finns Nuut och en vanlig USB kabel. Han har också ett gummiskal vid sidan om, jag tror inte att att det ingår. Sedan går han snabbt igenom hårdvaran och visar lite knappar. Efter det så får man se en uppstart av Nuut och hur han öppnar någon bok och bläddrar runt lite. Man får också se när Nuut visar en bild så man får en aning om hur långt 8 gråskalor räcker.

Andra filmen visar hur det ser ut att läsa serier på Nuut. Man får också se mer av UI:t, bland annat hur man spelar musik på Nuut. Sen går han igenom mer av hårdvaran och så får man se alla uttag på e-bokläsaren.

I tredje filmen får man se hur Nuut klarar att visa PDF-filer. Man får se lite mer bilder och hur Nuut klarar av att visa detaljrika bilder som ritningar.

17 Sep-2009 kl 9:45

1 kommentar på inlägget 'Lite filmer på kommande Nuut'

Prenumerera på kommentarer RSS , TrackBack till 'Lite filmer på kommande Nuut'.

 1. Skärmen på min läsplattan (Nuut) har slutat att fungera, jag har inte varit hårdhänt med den (tvärtom).
  I butiken hävdar de att skärmen är spräckt och därför kan de inte göra nåt. Jag köpte Nuut för två veckor, känns surt att 3000 kr har flugit iväg på bara två veckor. ) :

  Om de tar in den och de visar sig att skärmen är ”sprucken” få jag betala själv undersökningen.
  Det finns inga tecken utanpå (märke) att skärmen är skadad, men de säger att den är extrem känsligt och bara om den har fått en liten smäll så kan skärmen spricka inifrån .( mmm)

  Man kan fråga sig varför de tar in ett sånt produkt?

  Kan inte rekommendera Nuut!

  Jag har rent samvetet och har varit varsamt med den.

  Anton

  21 Nov-2009 at 15:53

Kommentera